Зеленський обговорив з Макроном результати конференції на підтримку України

Зеленський обговорив з Макроном результати конференції на підтримку України

Укрінформ
Президенти України та Франції обговорили результати Міжнародної конференції на підтримку нашої країни, яка нещодавно відбулася в Парижі.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський повідомив у Телеграмі.

«Провів тривалу і, як завжди, предметну телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном. Обговорили поточну ситуацію на полі бою та результати Міжнародної конференції на підтримку України, яка нещодавно відбулася в Парижі», - написав глава держави.

Він подякував співрозмовникові за сильний оборонний пакет від 16 лютого, а також за особисте лідерство президента Франції в започаткуванні коаліції далекобійної зброї, нові ініціативи та всі заяви на підтримку України.

Читайте також: У Франції президентський блок іде на вибори до Європарламенту з гаслами про єдину Європу та підтримку України

«Крім того, обмінялися думками про очікувані результати нашої майбутньої зустрічі в Україні найближчим часом», - додав Зеленський.

Як повідомлялося, Еммануель Макрон на зустрічі з лідерами політичних партій заявив, що не існує жодних обмежень і червоних ліній у підтримці Францією України.

Фото ілюстративне: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-