Зеленський під час візиту у Туреччину досяг домовленостей про спільні проекти в оборонній сфері

Зеленський під час візиту у Туреччину досяг домовленостей про спільні проекти в оборонній сфері

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту у Туреччину досяг домовленостей про спільні проекти в оборонній сфері.

Як передає Укрінформ, про це президент України повідомив журналістам після двосторонньої зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом.

«Значний час сьогодні ми приділили двосторонній співпраці в оборонній сфері на урядовому рівні, і на рівні компаній наших держав. Досягнуто домовленостей про спільні проекти. Я дуже радий цьому», - сказав він.

«Я провів зустріч з представниками оборонно-промислового комплексу і ми готові рухатися максимально оперативно у реалізації проектів, які ми розробили.

Читайте також: Зеленський передав Ердогану список кримських татар, яких утримує Росія

Я задоволений розмовою з компаніями і безнесом Туреччини і тими результатами, які, я впевнений, будуть сильними», - додав він.

Нагадаємо, 8 березня Президент України Володимир Зеленський перебуває з офіційним візитом у Туреччині.

У порядку денному візиту була передбачена двостороння зустріч з Президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом, а також зустріч української та турецької делегацій в розширеному форматі.

Уході візиту Зеленського в Туреччину йтиметься про Формулу миру, організації Саміту миру, безпеку судноплавства в Чорному морі, глобальну продовольчу стабільність, звільнення українських полонених і політичних вʼязнів, які утримуються російською державою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-