Речник МЗС Ніколенко залишає посаду

Речник МЗС Ніколенко залишає посаду

Укрінформ
Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко залишає посаду.

Як передає Укрінформ, про це Ніколенко написав у Фейсбуці.

"Це був мій останній тиждень на посаді речника Міністерства закордонних справ України. 3,5 роки, більша частина з яких припала на найважчу сторінку в історії нашої країни. Бути речником МЗС України для мене була велика честь та відповідальність. І я вдячний міністру Дмитру Кулебі за високу довіру і можливість весь цей час працювати разом", - зазначив Ніколенко.

Він подякував своїй команді в пресслужбі, колегам в департаменті.

"Разом ми вивели комунікації української дипломатії на глобальний рівень. Можемо пишатися, що нині наші підходи задають світові тренди, на них рівняються, вивчають та переймають в різних країнах світу", - підкреслив Ніколенко.

Він подякував колегам в міністерстві в Києві та за кордоном за злагоджену командну роботу.

"Після російського повномасштабного вторгнення наші дипломати говорили потужним проактивним голосом. Це було надзвичайно важливо як в контексті викриття злочинів Росії, так і залучення міжнародної підтримки для нашої боротьби", - наголосив Ніколенко.

Він також висловив глибоку вдячність всім колегам-журналістам, з якими мав честь працювати ці роки.

"Україна тримається перед зовнішнім ворогом в тому числі і завдяки вашому професіоналізму, невпинній праці та самовідданості. Дякую!", - написав Ніколенко.

Однак, за його словами, закінчення одного розділу означає початок нового.

Читайте також: Уряд звільнив заступника голови Держагентства відновлення Євгена Кузькіна

"Розпочинаючи свій новий дипломатичний розділ, і надалі будемо максимально плідно працювати разом на благо інтересів нашої держави. Слава Україні!", - підсумував Ніколенко.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 7 березня, Президент України Володимир Зеленський погодив кандидатуру колишнього головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.

Фото: Олег Ніколенко/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-