Зеленський заявив, що на нього вчиняли замах понад 10 разів

Зеленський заявив, що на нього вчиняли замах понад 10 разів

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський розповів, що, за даними спецслужб, на нього вчиняли замах понад 10 разів.

Про це він сказав в інтерв’ю для програми Cinque minuti італійського телеканалу Rai1, розповідаючи про ракетний удар по Одесі під час візиту Премʼєр-міністра Греції, передає Укрінформ.

«Кажуть, більше 10 (разів російські спецслужби намагалися вчинити замах на мене - ред.). Але я не рахую. Усі наші люди, військовослужбовці, цивільні постійно ризикують. Я - Президент країни і я відповідно теж ризикую», - зазначив Зеленський.

За його словами, удар балістичною ракетою по Одесі під час візиту Премʼєр-міністра Греції був здійснений дуже швидко і українські сили не встигли відпрацювати.

«Десь за 300-400 метрів був удар балістичною ракетою. Ракета дуже швидко прийшла. Я не знаю, по кому був цей удар. Але в будь-якому випадку я не кажу про себе, я кажу про повагу до лідерів інших держав, до людей інших держав. Ви бачите, що у Путіна її просто нема. Вдарити балістичною ракетою тоді, коли візит Прем’єр-міністра Греції», - сказав Президент.

Читайте також: Глава МЗС Канади - про ракетний удар по Одесі: Росії не вдасться залякати союзників України

Він зауважив, що керівник грецького уряду був дуже здивований. «Але я ні, бо всі ми знаємо, що він (Путін – ред.) не зупиняється, він вбиває і тероризує не тільки військових, а й усе цивільне суспільство. Важко сказати, куди били російські війська, але в будь-якому випадку це поза здоровим глуздом», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Удар по Одесі: Жовква не виключає, що Росія могла цілитися по Зеленському та прем'єру Греції

Як повідомляв Укрінформ, 6 березня Президент Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс відвідали Одеський морський торговельний порт й ознайомилися там із функціонуванням у Чорному морі «зернового коридору», створеного в серпні минулого року.

Під час цієї зустрічі в порту в Одесі пролунав вибух. Унаслідок обстрілу є загиблі та поранені.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-