Колективу НАЗК представили нового очільника

Колективу НАЗК представили нового очільника

Укрінформ
Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов представив колективу Національного агентства з питань запобігання корупції нового очільника агентства Віктора Павлущика.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу НАЗК.

«28 лютого 2024 року Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов представив колективу Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) нового керівника – Віктора Павлущика», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у своєму першому виступі перед співробітниками Національного агентства новий очільник визначив пріоритети на майбутні чотири роки та акцентував на необхідності ефективної командної роботи, спрямованої на перемогу над агресором та подолання корупції як обов’язкової умови для інтеграції з європейською спільнотою.

«Розпочинається для всіх нас новий чотирирічний шлях. Очікую від кожного керівника підрозділу та співробітника Національного агентства цілеспрямованості у реалізації тих завдань, заради яких було створено НАЗК», - підкреслив Павлущик.

За його словами, лише максимальне докладання спільних зусиль у всіх напрямках дасть бажаний результат – побудову справедливої, міцної, ціннісної держави вільних людей.

Посадовець також наголосив, що в нинішніх безпекових геополітичних умовах не можна працювати в напівсили, адже ті ідеали, за які борються українці, захищаючи свою землю від окупантів і розбудовуючи доброчесність в публічній сфері, не мають альтернатив.

«НАЗК є і залишатиметься незалежним органом. Ми повинні бути єдиною сильною командою для досягнення якісного результату», - зазначив новий голова НАЗК.

Своєю чергою Немчінов, представляючи нового керівника НАЗК, заявив про підтримку з боку уряду, спрямовану на посилення всієї антикорупційної інфраструктури та ефективність Національного агентства зокрема.

«Кілька місяців тривав прозорий конкурс, за результатами якого на посаду голови НАЗК було визначено найбільш достойного переможця», - зазначив урядовець.

Він зауважив, що згідно з обґрунтованим рішенням комісії Павлущик має найкращі професійний досвід, знання і якості для виконання службових обов’язків керівника, а також відповідає критеріям компетентності та доброчесності.

«Уряд зі свого боку буде надійним партнером НАЗК у сфері запобігання корупції та розбудови доброчесності як у публічній службі, так і в суспільстві загалом. Адже від якісної роботи усієї антикорупційної інфраструктури напряму залежить ефективність державного управління та стійкість нашої держави до сьогоднішніх і майбутніх викликів», - резюмував міністр Кабінету Міністрів.

Читайте також: Посли країн G7 привітали призначення голови НАЗК

Як повідомляв Укрінформ, новим головою Національного агентства з питань запобігання корупції обрано Віктора Павлущика.

Кабінет Міністрів 27 лютого призначив Павлущика на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відомо, що Павлущик обіймав посаду старшого детектива - керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро. У 2023 році він брав участь у конкурсі на посаду директора НАБУ.

Фото: sud.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-