Зеленський і спадкоємний принц Саудівської Аравії обговорили реалізацію Формули миру

Зеленський і спадкоємний принц Саудівської Аравії обговорили реалізацію Формули миру

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із спадкоємним принцом, прем’єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль Саудом реалізацію Формули миру та перспективи співпраці в економічній і технологічній сферах.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, передає Укрінформ.

Відео: ОПУ

"Володимир Зеленський і Мухаммад бін Салман аль Сауд обмінялися думками щодо поточної ситуації у світі та можливих шляхів завершення війни в нашій країні. Сторони обговорили реалізацію Формули миру. Президент України подякував спадкоємному принцу за цінні поради щодо пришвидшення процесу імплементації низки її пунктів", - йдеться у повідомленні.

Зеленський також поінформував спадкоємного принца про підготовку Україною спільно з партнерами першого Глобального саміту миру на рівні лідерів, який відбудеться у Швейцарії. Президент України і спадкоємний принц Саудівської Аравії обговорили змістовне наповнення саміту та можливі кроки заради реального відновлення безпеки для України, всієї Європи та всіх народів світу.

Читайте також: Зеленський прибув із візитом до Саудівської Аравії

Лідери також обговорили конкретні можливості двосторонньої співпраці України та Саудівської Аравії в економічній і технологічній сферах.

Зеленський і Мухаммад бін Салман аль Сауд доручили командам двох держав працювати за відповідними напрямами, про які йшлося сьогодні під час зустрічі.

Як повідомлялося, Президент України 27 лютого прибув з візитом до Саудівської Аравії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-