До «мобілізаційного» законопроєкту подали майже 4,2 тисячі правок - Костенко

До «мобілізаційного» законопроєкту подали майже 4,2 тисячі правок - Костенко

Укрінформ
Народні депутати подали 4195 правок до другого читання законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» (№10449).

Про це секретар Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, полковник Служби безпеки України Роман Костенко (парламентська фракція «Голос») повідомив у коментарі Укрінформу.

«До законопроєкту про мобілізацію подали 4195 правок. Це остаточна кількість. Порівняльна таблиця – понад 1,4 тисячі сторінок», – зазначив Костенко.

Він уточнив, що більшість правок – суттєві, але часто повторюються, тобто різні народні депутати подали до другого читання законопроєкту фактично аналогічні пропозиції.

Читайте також: Оборонний комітет ВР почне розгляд «мобілізаційного» законопроєкту у вівторок - Костенко

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 7 лютого ухвалила в першому читанні законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» (№10449). 21 лютого закінчився термін подачі депутатських правок і пропозицій до другого читання відповідного проєкту закону.

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки розпочне напрацювання до другого читання законопроєкту про мобілізацію 27 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-