Стефанішина: На полях Мюнхенської конференції маємо понад вісім дискусій різного рівня

Стефанішина: На полях Мюнхенської конференції маємо понад вісім дискусій різного рівня

Ексклюзив
Укрінформ
Українська делегація на Мюнхенській безпековій конференції має більше восьми дискусій високого рівня, увага буде сконцентрована на питаннях безпеки, євроатлантичної інтеграції та підготовці до Вашингтонського саміту НАТО.

Про це заявила віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина у коментарі Укрінформу на полях Мюнхенської безпекової конференції.

«В основному ми організовували та фокусували нашу роботу в Мюнхені на питаннях євроатлантичної інтеграції, на питаннях безпеки, на питаннях НАТО», - зазначила віцепрем’єрка.

Вона зазначила, що Мюнхенська конференція є найбільшим європейським безпековим майданчиком, тож українська делегація говоритиме також про посилення ролі Європи у самообороні, обороні України і нарощуванні оборонно-промислового співробітництва, а також про підготовку до Вашингтонського саміту НАТО.

Читайте також: Стефанішина обговорила з Брінк майбутній саміт НАТО у Вашингтоні

«Ми маємо на полях Мюнхенської безпекової конференції більше восьми дискусій на різних рівнях - на рівні міністрів оборони, закордонних справ, прем’єр-міністрів, генерального секретаря НАТО, двопартійних американських делегацій. Це найбільший майданчик, на якому ми зможемо закарбувати рішення, які зміцнять наші євроатлантичні прагнення», - акцентувала Стефанішина.

Як повідомляв Укрінформ, 16-18 лютого у готелі Bayerischer Hof відбудеться 60-та ювілейна Мюнхенська безпекова конференція, яка є міжнародною платформою для обговорення проблем безпеки.

Фото: @MunSecConf

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-