Зеленський доручив Шмигалю провести окрему нараду щодо Кіровоградської області

Зеленський доручив Шмигалю провести окрему нараду щодо Кіровоградської області

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський доручив Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю провести окрему нараду щодо Кіровоградської області «щодо всіх питань».

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ. 

«Сьогодні – робочий день у трьох наших регіонах. Дніпровщина, Кропивницький, область, Черкащина. Всюди серед головних питань – зміцнення РЕБ, засобів радіоелектронної боротьби, посилення нашої ППО. Кілька важливих доручень щодо цього є сьогодні», - розповів Зеленський.

Зокрема, він поінформував про відвідування у Дніпрі ліцею «Синергія», де зустрівся з учителями, учнями та ученицями.

Відео: ОП

«Кропивницький – провів безпекову нараду щодо ситуації в області, і зміст наради був такий, що зачіпає ситуацію і в інших областях та в критичних галузях нашої економіки. Доручив главі уряду України провести окрему нараду саме щодо Кіровоградської області – щодо всіх питань. Це й забезпечення якісного та стабільного водопостачання, роботи шахт урановидобувних, захисту працівників. Доповідь – за тиждень», - сказав Зеленський.

Читайте також: На Кіровоградщину ворог здійснив масовану атаку дронів - ОДА

Він висловив подяку всім у Кропивницькому та області, хто забезпечує допомогу в будівництві фортифікацій у прифронтових областях, зокрема Запоріжжі. 

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський провів у Кропивницькому нараду щодо стану справ у регіоні, обговорено питання допомоги ВПО та захисту критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-