Корнієнко зустрівся з головою «групи дружби» з Україною в Бундестазі

Корнієнко зустрівся з головою «групи дружби» з Україною в Бундестазі

Фото
Укрінформ
Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко наголосив на важливості не зменшувати обсяги допомоги Україні в умовах повітряних ударів Росії по нашій державі. 

Як передає Укрінформ, про це він заявив на зустрічі з депутатом Бундестагу від партії «Союз 90/Зелені», головою «групи дружби» з Україною в Бундестазі Робіном Вагнером, про що інформує у своєму Фейсбуці.

«Щиро радий зустрічі в стінах Українського Парламенту з депутатом Бундестагу від партії «Союз 90/Зелені», головою «групи дружби» з Україною в Бундестазі Робін Вагнер. Цінуємо сильну і послідовну позицію Німеччини та німецького народу й вдячні за високий рівень солідарності та всебічну допомогу, яку Україна отримує від країни з початку повномасштабного російського вторгнення. В сучасних умовах повітряних атак ворога, що спричиняють все більше руйнувань в українських містах, критично важливо не зменшувати обсяги допомоги нашій державі», - сказав Корнієнко.

Він подякував Німеччині та її керівництву за чітку позицію щодо цього.

Також Корнієнко поінформував про важливий діалог, зокрема про посилення співпраці.

Читайте також: Зеленський подякував Бундестагу за виділення Україні €7,6 мільярда

Як повідомлялося, раніше видання Frankfurter Allgemeine Zeitung поінформувало, що німецько-українські переговори щодо двосторонньої угоди про безпеку між двома країнами просуваються, відповідний документ може бути підписаний цього місяця.

Фото: Фейсбук Олександра Корнієнка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-