СБУ найближчим часом подасть Зеленському кандидатуру голови департаменту захисту державності

СБУ найближчим часом подасть Зеленському кандидатуру голови департаменту захисту державності

Укрінформ
У Службі безпеки України заявили, що кандидатура нового керівника Департаменту захисту національної державності СБУ буде найближчим часом подана на розгляд Президенту.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомила у Фейсбуці.

"Напередодні Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення з посади керівника Департаменту захисту національної державності СБУ. Кандидатура нового очільника цього департаменту буде найближчим часом подана на розгляд главі держави", - йдеться у повідомленні.

Як підкреслили у спецслужбі, СБУ в умовах повномасштабної війни постійно змінюється, оптимізуючись як ефективний та бойовий контррозвідувальний орган, що здатний захищати державу від усього спектру можливих викликів.

Читайте також: Зеленський призначив Андрія Коваленка керівником Центру протидії дезінформації

"Ми усвідомлюємо, що захищаємо демократичну Україну, в якій зміцнення національної державності є одним із ключових пріоритетів, реалізація якого має забезпечувати у тому числі безперешкодну роботу ЗМІ та гарантувати їм достатній рівень безпеки", - зауважили в СБУ і додали, що саме з цією метою буде посилений Департамент захисту національної державності та оптимізовані підходи до його роботи.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський звільнив начальника Департаменту захисту національної державності СБУ Романа Семенченка.

Фото: Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-