Посол США в Україні повідомила про важливу розмову з Нуланд і Умєровим

Посол США в Україні повідомила про важливу розмову з Нуланд і Умєровим

Укрінформ
На зустрічі за участю заступниці державного секретаря США з політичних питань Вікторії Нуланд та міністра оборони України Рустема Умєрова йшлося про боротьбу України проти російської агресії.

Про це повідомила посол США в Україні Бріджит Брінк у соцмережі X, передає Укрінформ.

“Сьогодні відбулася важлива розмова з міністром оборони України Рустемом Умєровим та заступницею державного секретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд про боротьбу України, яка захищає свої кордони та свій народ від російської агресії”, - написала Брінк.

«Важлива зустріч із заступником держсекретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд та послом США в Україні Бріджит Брінк у Києві. Подякував народу та керівництву Сполучених Штатів за підтримку. Обговорили подальшу співпрацю та шляхи зміцнення нашого стратегічного партнерства», - зазначив Умєров у Фейсбуці.

Як повідомлялося, заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд у середу, 31 січня, прибула з візитом до Києва.

Читайте також: Інспектори США зустрілись із Умєровим - про що говорили

31 січня головна інспекція Міноборони України та Офіс генерального інспектора Міноборони США підписали Меморандум про взаєморозуміння стосовно посилення співпраці у сфері контролю за використанням безпекової допомоги.

Фото: Бріджит Брінк / соцмережа X / Рустем Умєров / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-