Зустріч Зеленського та Орбана готується, конкретна дата ще не обговорювалася - Єрмак

Зустріч Зеленського та Орбана готується, конкретна дата ще не обговорювалася - Єрмак

Укрінформ
Конкретна дата зустрічі Президента України Володимира Зеленського і прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана під час перемовин в Ужгороді не обговорювалася, але обидві сторони зацікавлені у якомога швидшому її проведенні.

Про це заявив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак за підсумками зустрічі в Ужгороді з главою МЗС Угорщини Петером Сійярто, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми готуємо і хочемо, щоб ця зустріч (Президента України і прем’єр-міністра Угорщини - ред.) завершилася конкретними результатами. Про дату конкретну ми не говорили, але обидві сторони висловили зацікавленість, щоб така зустріч відбулась якомога скоріше, тому що, як сказали і Петер (Сійярто), і Дмитро (Кулеба), ми точно єдині в тому, що ми нікому не дамо навіть можливості думати про те, що сусідні держави можуть бути не в добросусідських відносинах», - сказав Єрмак.

Читайте також: Стефанішина про підготовку візиту Орбана: Важливо, щоб він приїхав у Київ

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба і керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провели в Ужгороді зустріч з міністром зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петером Сійярто, під час якої обговорювалася можливість організації зустрічі Президента України і прем'єр-міністра Угорщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-