Уряд вніс зміни до Стратегії державної міграційної політики до 2025 року

Уряд вніс зміни до Стратегії державної міграційної політики до 2025 року

Укрінформ
Кабінет Міністрів України вніс зміни до розпорядження «Про схвалення Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року».

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Внесено зміни до розпорядження КМУ від 12.07.2017 N 482 «Про схвалення Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року». Серед іншого, Стратегію державної міграційної політики України на період до 2025 року доповнено новими цілями, а саме: забезпечення захисту прав і інтересів населення України, змушеного залишити свої домівки через війну, та створення їм умови для повернення в Україну, і забезпечення відповідності українського законодавства та адміністративної практики у сфері міграції стандартам ЄС», - зазначив Мельничук.

Читайте також: Тарас Качка каже, що європейські країни готові сприяти поверненню українців додому

Так, за його словами, передбачено створення ситуаційного центру з проведення моніторингу міграційних процесів та аналізу ризиків у сферах міграції.

Як повідомляв Укрінформ, у липні 2017 року Кабінет Міністрів схвалив Стратегію державної міграційної політики України на період до 2025 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-