Рівень армії та бажання громадян свідчать, що Україна готова до вступу в НАТО - Президент

Рівень армії та бажання громадян свідчать, що Україна готова до вступу в НАТО - Президент

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський переконаний, що рівень нашої армії і бажання українських громадян стосовно членства в Альянсі свідчать про те, що Україна готова до вступу в НАТО.

Про це він сказав на зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів з президентом Естонської Республіки Аларом Карісом, повідомляє Укрінформ.

«Армія з воєнним досвідом, не в теорії, а на практиці. Армія, що використовувала зброю НАТО у час війни на полі бою, а не тільки на військових тренуваннях. І коли я бачу рівень нашої армії, її досвід, то я бачу, що ми абсолютно готові до Альянсу», - зазначив Зеленський.

Щодо державних інституцій, то, за його словами, навіть під час війни Україна впроваджує усі необхідні реформи. «А що стосується українських людей, то близько 90% підтримують членство в НАТО», - додав Президент.

Він підкреслив, що саме членство України в НАТО буде найкращою гарантією безпеки як для України, так і для країн Балтії і Польщі.

Читайте також: Зеленський вважає, що пауза у війні піде тільки на користь Росії, тому її не буде

Як повідомляв Укрінформ, Президент України 10 січня перебував із візитом у Литві. 11 січня він прибув до Естонії.

Керівник Української держави уже провів переговори з естонським колегою Аларом Карісом. Він також планує зустрітися з прем’єркою Естонії Каєю Каллас і виступити в естонському парламенті.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-