Комітет ВР у четвер розпочне роботу з «мобілізаційним» законопроєктом - Костенко

Комітет ВР у четвер розпочне роботу з «мобілізаційним» законопроєктом - Костенко

Ексклюзив
Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки у четвер розпочне опрацьовувати урядовий законопроєкт щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби.

Про це полковник Служби безпеки України, секретар комітету Роман Костенко (парламентська фракція "Голос") розповів у коментарі Укрінформу.

"Завтра (4 січня – ред.) Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони і розвідки розпочне опрацювання зареєстрованого раніше урядом мобілізаційного законопроєкту. Ми плануємо заслухати всіх стейкхолдерів цього проєкту", – зазначив Костенко.

Він висловив думку, що після обговорення і ухвалення відповідних процедурних рішень законопроєкт має бути відправлений на доопрацювання суб’єкту законодавчої ініціативи, тобто Кабінету міністрів.

Читайте також: Законопроєкт про мобілізацію в нинішньому вигляді не будуть виносити на голосування - Подоляк

Як повідомляв Укрінформ, увечері 25 грудня Кабінет міністрів вніс до Верховної Ради законопроєкт "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби" (№10378). Документ викликав чимало дискусій у політикумі та суспільстві. Політики та експерти заявляють, що відповідний законопроєкт у нинішньому вигляді не виноситиметься на голосування у парламенті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-