На Ставці буває «дуже гаряче», але напруги між Зеленським і Залужним немає - Данілов

На Ставці буває «дуже гаряче», але напруги між Зеленським і Залужним немає - Данілов

Укрінформ
На кожному із 121-го засідання Ставки головнокомандувача відбуваються гарячі дискусії, але це не означає, що між президентом Володимиром Зеленським і головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним є напруга.

Як передає Укрінформ, про це зазначив у ефірі телемарафону «Єдині новини» секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, відповідаючи на запитання стосовно можливої відставки Залужного.

«Російська Федерація намагається всіма можливими способами, навіть з використанням корисних ідіотів на території України, використати ситуацію і трактувати на власний розсуд ті чи інші події. Що стосується ситуації, пов’язаної з генералом Залужним, то я хочу сказати, що 121 засідання Ставки головнокомандувача Президент нашої країни провів з початку російської агресії. На кожному засіданні ставки відбуваються дискусії, доповіді і, звичайно, там буває дуже-дуже гаряче, тому що відповідальна тема війни. Мені прикро, що хтось із колег, які є членами Ставки, якось по-іншому трактує всю цю ситуацію. Але майте на увазі, якщо немає дискусії, то немає і позитивних якісних рішень», - сказав він.

Інформацію про те, що нібито між Президентом і Головнокомандувачем ЗСУ є певні розбіжності, Данілов назвав «безпідставною кампанією».

Читайте також: Данілов розповів про інформаційні «коливання» під час війни

Секретар РНБО зазначив, що у Росії немає можливості захопити Україну військовим шляхом, але «у них є план «Б», щоб зробити внутрішню дестабілізацію».

Як повідомлялося, 12 грудня, у День сухопутних військ, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров вручили нагороди військовослужбовцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-