Зеленський відкинув можливість територіальних поступок Росії

Зеленський відкинув можливість територіальних поступок Росії

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відкинув можливість територіальних поступок Росії, наголосивши, що йдеться про долі людей.

Про це він заявив під час спільної із Президентом США Джо Байденом пресконференції у Вашингтоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Як може Україна просто віддати свої території? Це - абсолютне божевілля. Ми дуже часто згадуємо Бога, і це точно було б не по-християнськи, адже там живуть наші люди, родини, діти, вони - частина українського суспільства”, - заявив Зеленський, відповідаючи на запитання про можливість територіальних поступок заради припинення війни.

Він наголосив, що йдеться про людей, "з яких знущаються, яких гвалтують і вбивають”.

Читайте також: США не відвернуться від України - Байден

“Як можна віддати своїх людей? Питання ж не лише в землі, а в людях, їх долях, їх історіях, сім’ях, дітях. Віддати дітей… Не знаю, хто про таке говорить, але до тих “голосів” у мене є лише одне питання: чи готові вони віддати своїх дітей терористам? Думаю, що ні”, - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом у Вашингтоні. У вівторок він зустрівся, зокрема, з представниками Демократичної і Республіканської партій в обох палатах Конгресу США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-