Підтримка України зростає попри складнощі політичних процесів у різних країнах - Єрмак

Підтримка України зростає попри складнощі політичних процесів у різних країнах - Єрмак

Ексклюзив
Укрінформ
Українській державі вдалося вибудувати конструктивні відносини з країнами Глобального Півдня, і цей фундамент стає дедалі міцнішим, зокрема, завдяки успішній реалізації зернових ініціатив і програми Grain from Ukraine.

На цьому керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак наголосив у публікації для Укрінформу.

«Шлях у тисячу миль починається з першого кроку. І він уже далеко позаду», - зазначив він.

Єрмак розповів, що на першій зустрічі щодо Формули миру з акредитованими в Україні послами були представники 21 країни та міжнародної організації, а на десятій були присутні вже 86 осіб, «залучені всі – Захід і Схід, Північ і Південь».

«Останнє, я маю наголосити, особливо: нашій команді вдалося вибудувати конструктивні відносини з Глобальним Півднем, який у кремлі вважають своїм якщо не союзником, то плацдармом у боротьбі проти Заходу», - відзначив посадовець.

Читайте також: Єрмак і ексглава НАТО обговорили спільну роботу з просування України на шляху до Альянсу

Керівник ОПУ наголосив, що саме російський ядерний та продовольчий шантаж, злочини проти дітей та довкілля стали фундаментом для співробітництва країн.

«І цей фундамент стає дедалі міцнішим, не в останню чергу завдяки успішній реалізації зернових ініціатив – насамперед програми Grain from Ukraine», - резюмував політик.

Як повідомляв Укрінформ, Керівник Офісу глави держави Андрій Єрмак провів десяту зустріч із представниками дипломатичного корпусу з питань імплементації Формули миру Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-