У РНБО уточнили слова Данілова щодо СБУ в інтерв’ю The Times

У РНБО уточнили слова Данілова щодо СБУ в інтерв’ю The Times

Укрінформ
Служба безпеки України перейшла на якісно новий рівень роботи, що відповідає вимогам часу, водночас її діяльність викликає у ворога велике занепокоєння і перебуває в центрі його уваги.

Про це йдеться в уточненні секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова до інформації видання The Times, оприлюдненому на Фейсбук-сторінці РНБО, передає Укрінформ.

«Служба безпеки України – одна з головних безпекових структур держави, яка робить величезний внесок у протистояння російській агресії, реалізує ефективні операції і нейтралізує російські впливи. Діяльність СБУ викликає велике занепокоєння і перебуває в центрі ворожої уваги», - зазначив Данілов.

Він додав, що з огляду на рівень загроз керівництвом СБУ здійснена і проводиться значна робота щодо очищення організації. Вона триває постійно, і позитивні якісні зрушення «відмічають наші партнери і дають їм високу оцінку», наголосив секретар РНБО.

Читайте також: Розвідки мають виявляти операції РФ на ранній стадії - ексголова резидентури ЦРУ

«Служба перейшла на якісно новий рівень своєї роботи, що повною мірою відповідає вимогам часу. Водночас ми маємо пам’ятати, що безпековий сектор завжди буде перебувати в зоні інтересу РФ, а у своїй діяльності ми маємо враховувати негативний досвід та ефективні механізми локалізації загроз, які виникають», - заявив Данілов.

Як повідомлялося, у виданні The Times вийшло інтерв'ю секретаря РНБО Олексія Данілова. У матеріалі наводилася його цитата про те, що Росія активізувала мережу шпигунів у державних установах, зокрема, в Службі безпеки України, щоб підірвати єдність країни.

У СБУ в цьому зв'язку наголосили, що окремі акценти, озвучені у ЗМІ щодо активізації мережі шпигунів всередині української спецслужби, «не відповідають дійсності і є проявом некоректної інтерпретації слів очільника РНБО». Служба безпеки протидіє спробам ворожих спецслужб налагодити свою агентурну мережу в Україні та робить усе можливе, щоб ворожі мережі були повністю викоренені, заявили у СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-