Російська пропаганда лише посилює готовність США підтримувати Україну - Держдеп

Російська пропаганда лише посилює готовність США підтримувати Україну - Держдеп

Укрінформ
Якою б обурливою та неприйнятною не була б пропаганда Росії щодо України, вона лише розкриває сутність РФ та посилює відданість Америки подальшій підтримці українського народу.

Про це заявив у вівторок під час пресбрифінгу у Вашингтоні речник Держдепартаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми надалі бачимо, як російський уряд робить обурливі й неприйнятні заяви щодо України. І тому це лише посилює наше переконання продовжувати надавати Україні допомогу, необхідну їй для захисту, щоби відкинути російського агресора від своїх кордонів»,- зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Таким чином речник Держдепу відреагував на заяву російської влади про те, що РФ «не може співіснувати» з нинішньою владою у Києві.

Міллер нагадав, що російська агресивна пропаганда діє не рік не два, а триваліший час.

«Це вкотре підтверджує наші зобов’язання, і я вважаю, посилює необхідність того, щоби Конгрес вжив заходів для ухвалення запиту із додатковим фінансуванням», - зауважив Міллер.

Він нагадав, що держсекретар Блінкен у вівторок провів телефонну розмову зі своїми колегами з країн формату G7+, щоб обговорити додаткові кроки для зміцнення інфраструктури України напередодні зими.

Читайте також: Білий дім назвав цілі Конференції оборонних індустрій України і США

«Минулої зими ми бачили, як Росія цілила по енергетичних об’єктах в Україні, тому ми працюємо з Україною, щоби спробувати посилити її інфраструктуру»,- зауважив речник Держдепартаменту США.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під час засідання Ради Безпеки ООН глава делегації США заявила, що чинний президент РФ Володимир Путін нічим не відрізняється від колишнього генсека СРСР Йосипа Сталіна, який вчинив Голодомор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-