Зеленський провів наради з урядовцями і керівниками ГУР та СБУ

Зеленський провів наради з урядовцями і керівниками ГУР та СБУ

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів кілька нарад - з керівниками уряду, МЗС, ГУР та СБУ щодо поточних питань, потреб держави, роботи розвідки та протидії колаборантам.

Про це він розповів під час свого вечірнього відеозвернення, передає Укрінформ.

"Сьогодні в мене були наради і з головою уряду щодо поточних питань і потреб держави, і з міністром закордонних справ – щодо його зустрічей і розмов із партнерами, нових домовленостей, які можуть бути досягнуті", - сказав Президент.

Він також провів нараду і з керівництвом Головного управління розвідки. "Є важливі результати роботи розвідки. Я дякую вам, хлопці", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Працюємо з усіма партнерами задля посилення ППО України

Крім цього, за його словами, він заслухав сьогодні і доповідь Служби безпеки України щодо протидії колаборантам, висловив їм вдячність за роботу.

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада Головне управління розвідки Міноборони України разом із представниками руху опору ліквідували колишнього ексначальника “народної міліції ЛНР” Міхаіла Філіпоненка, який причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганщини і особисто катував військовополонених.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-