Комітет рекомендує Раді призначити Коваля на посаду голови Фонду держмайна

Комітет рекомендує Раді призначити Коваля на посаду голови Фонду держмайна

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань економічного розвитку рекомендує ВР призначити Віталія Коваля на посаду голови Фонду державного майна України.

Про це йдеться у рішенні комітету, що додається до проєкту постанови "Про призначення Коваля В.С. на посаду Голови Фонду державного майна України" (№10230), передає Укрінформ.

"Під час обговорення народні депутати України - члени комітету підтримали зазначену кандидатуру та ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України призначити Коваля Віталія Станіславовича на посаду голови Фонду державного майна України", – зазначається в документі.

Читайте також: Рада цього тижня планує призначити нового голову Фонду держмайна - Арахамія

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада до Верховної Ради надійшло подання Прем’єр-міністра Дениса Шмигаль про призначення Віталія Коваля на посаду голови Фонду державного майна України. До 5 вересня головою ФДМУ був Рустем Умєров, який зараз очолює Міністерство оборони України.

З 9 вересня 2019 року Віталій Коваль очолював Рівненську обласну державну адміністрацію. 24 лютого 2022 його призначили начальником Рівненської обласної військової адміністрації.

 Фото: gordonua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-