Президент підписав євроінтеграційний закон про національні спільноти

Президент підписав євроінтеграційний закон про національні спільноти

Укрінформ
Україна кожен день використовує так, щоб додати змісту підготовці рішення про початок переговорів щодо вступу до Європейського Союзу.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у своєму зверненні до співвітчизників, передає Укрінформ.

«Провів підготовчу нараду щодо наступного тижня – політичної роботи та наших кроків разом з Євросоюзом. Кожен день використовуємо, щоб додати змісту підготовці рішення про початок переговорів про вступ нашої держави в Євросоюз. Часові межі та політичні кроки чітко розуміємо», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський обговорив з президентом Євроради виконання рекомендацій для вступу в ЄС

Президент нагадав про те, що в цей день підписав важливий закон щодо національних спільнот. Це ще один критерій для нашої євроінтеграції. «Додаткові гарантії для національних спільнот в Україні, додаткові гарантії для нашого руху в Євросоюз. Продовжуємо роботу далі у виконанні рекомендацій Єврокомісії», - підкреслив глава держави.

Як повідомлялося, ЄС визнав Україну та Молдову офіційними країнами-кандидатами незабаром після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Лідери ЄС мають ухвалити рішення про офіційне відкриття переговорів про вступ України та Молдови на грудневому саміті, після того, як проаналізують звіт Європейської комісії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-