Формула миру: Єрмак і Салліван обговорили результати зустрічі радників із нацбезпеки на Мальті

Формула миру: Єрмак і Салліван обговорили результати зустрічі радників із нацбезпеки на Мальті

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і радник президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейк Салліван погодилися з необхідністю проведення додаткової консультативної зустрічі радників з національної безпеки США, Великої Британії, Німеччини та Франції.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба ОП за результатами телефонної розмови Єрмака і Саллівана.

«За дорученням Президента України в межах діалогу з союзниками керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном», - йдеться в повідомленні.

Співрозмовники обговорили результати третьої зустрічі радників з питань національної безпеки та зовнішньої політики щодо української Формули миру, що відбулася минулого тижня на Мальті, де розглядалися плани щодо реалізації п’яти пунктів Формули.

Читайте також: Третя зустріч радників щодо Формули миру стала сильнішою - Зеленський

Обидві сторони погодилися з необхідністю проведення додаткової консультативної зустрічі радників з національної безпеки США, Великої Британії, Німеччини та Франції.

Єрмак подякував президенту США Джозефу Байдену, його адміністрації, обом палатам Конгресу та всім американцям за підтримку та допомогу Україні в боротьбі за життя, незалежність і свободу в Європі.

Як повідомляв Укрінформ, 28-29 жовтня на Мальті відбувся третій мирний саміт щодо України на рівні радників із зовнішньої політики та національної безпеки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-