Третя зустріч радників щодо Формули миру стала сильнішою - Зеленський

Третя зустріч радників щодо Формули миру стала сильнішою - Зеленський

Укрінформ
Третя зустріч радників щодо української Формули миру на Мальті стала сильнішою за дві попередні.

Як передає Укрінформ, про це зазначив у вечірньому відеозверненні Президент Володимир Зеленський. 

“Сьогодні провів кілька важливих нарад та, як і завжди, – селектор: військові, розвідка, урядовці, відповідальні за ситуацію в регіонах. Провів також нараду з нашою командою, яка представляла Україну на зустрічі радників щодо Формули миру. Ми обговорили основні деталі та результати цього саміту. Певні речі – дуже корисні для України, для міжнародного права загалом – ми поки не оприлюднюємо. Причина - вона зрозуміла: не даємо шансу Росії зірвати наші міжнародні зусилля. Але можу сказати, що ця, вже третя зустріч радників стала ще сильнішою, ніж дві перед нею. Продовжила консолідацію світу”, - сказав Зеленський.

Відео: Офіс Президента

Президент зауважив, що є підсумковий документ співголів зустрічі радників на Мальті, і багато сигналів від представників держав, зокрема, Глобального Півдня та наших партнерів у Європі, в Америці, які підтверджують правильність курсу на об’єднання світу навколо Формули миру.

Зеленський відзначив, що під час наради у середу з командою, яка представляла Україну на зустрічі радників на Мальті, було визначено основні кроки, щоб додати нового змісту Формулі миру.

Читайте також: Зеленський провів підсумкову нараду щодо зустрічі радників із нацбезпеки на Мальті

Як повідомляв Укрінформ, 28-29 жовтня на Мальті відбувся третій мирний саміт щодо України на рівні радників із зовнішньої політики та національної безпеки.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-