Подоляк щодо статті Time про Зеленського: Це субʼєктивна думка конкретного журналіста

Подоляк щодо статті Time про Зеленського: Це субʼєктивна думка конкретного журналіста

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк вважає суб‘єктивною думкою конкретного журналіста статтю авторства Саймона Шустера, опубліковану в американському виданні Time.

Про це Подоляк заявив у ефірі Радіо Свобода (програма Свобода.Ранок), повідомляє Укрінформ.

"Не забуваймо, що це субʼєктивна точка зору конкретного журналіста, який має своє бачення того, що відбувається. Друге, я зовсім не розумію, що таке анонімні джерела постійно. Тому що, коли я з кимось розмовляю від імені Офісу президента, то я обов’язково кажу, що це я говорю... Подекуди ці анонімні джерела – це люди, які не мають доступу до певної інформації, але які десь там поряд перебувають, і вони хочуть збільшити свою вагу і свої бачення видають за аксіоматичні знання", – зазначив Подоляк.

Радник керівника ОПУ не вважає, що "є якась розлюченість, чи вважаємо ми наших партнерів зрадниками".

Читайте також: В Ізраїлі будуть раді бачити Зеленського з візитом - посол

"Є обʼєктивні речі, про які треба говорити. Ми про них уже, до речі, говорили неодноразово… Тому треба все ж таки збільшити швидкість постачання тієї чи іншої техніки в Україну, чи більше докладатись, скажімо, до того, щоб Україна мала всі ресурси для справедливої фіналізації цієї війни. Тут є трошки нерозуміння, чому повільно ми це робимо", – додав він.

Читайте також: Подоляк: Немає жодних можливостей для переговорів і компромісів з Путіним

Як повідомлялося, 30 жовтня американський журнал Time опублікував матеріал про ситуацію в Україні і Президента Володимира Зеленського.

Автор матеріалу – Саймон Шустер. Він розповідає про труднощі Зеленського в тому, щоб втримати увагу міжнародної спільноти до війни в Україні, особливо після загострення конфлікту в Ізраїлі. У тексті журналіст використовує оприлюднені після вересневого візиту до США заяви Президента України та деяких неназваних осіб із його оточення.

Окрім того, у матеріалі є припущення, що може бути звільнено щонайменше одного міністра, а також генерала, який "відповідає за контрнаступ", через нібито "повільний прогрес України на фронті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-