Гербст: Якщо Захід збереже єдність – Кремль програє

Гербст: Якщо Захід збереже єдність – Кремль програє

Укрінформ
Директор Центру Євразії Атлантичної ради Джон Гербст вважає, що нинішня агресивна політика Кремля становить небезпеку національним інтересам США, але якщо країни Заходу продовжать стояти на своїй позиції протидії Росії, то Кремль неминуче програє.

Про це він сказав під час спеціальної події Київського безпекового форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», повідомили Укрінформу у пресслужбі фонду.

“Ми говоримо про небезпеку американських інтересів з боку поточної зовнішньої політики Кремля. Проблема російської агресії, яка не обмежується Україною. І відповіддю буде потужна американська політика у координації з нашими союзниками і партнерами, яка би забезпечила приборкання російської агресивної політики”, - сказав Гербст.

Водночас, на його думку, практично немає жодної можливості вплинути на внутрішні трансформації в Росії ззовні.

“Якщо ми будемо тримати свою позицію - Кремль програє, і у Росії відбудуться зміни, які б фактично могли вплинули на те, що Росія захотіла би жити в мирі з сусідами. Така можливість існує”, - підкреслив Гербст.

Читайте також: Атлантична рада закликає Байдена розпочати процес вступу України до НАТО

Як повідомляв Укрінформ, президент Джо Байден 20 жовтня у спеціальному зверненні до народу заявив, що перемога України є критично важливою для нацбезпеки США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-