Зеленський подякував Байдену за потужне звернення щодо війни в Україні й Ізраїлі

Зеленський подякував Байдену за потужне звернення щодо війни в Україні й Ізраїлі

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував Президенту США Джо Байдену за потужне звернення щодо війни в Україні та Ізраїлі і запевнив, що разом наші країни не дозволять терористам знищити демократію.

Про це глава держави написав у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Я дякую Джо Байдену за його потужне звернення. Разом ми не дозволимо ненависті знищити свободу, і ми не дозволимо терористам знищити демократію», - сказав Президент.

Він наголосив, що Україна вдячна за всю підтримку США та їхню непохитну віру в те, що гуманізм, свобода, незалежність і міжнародний порядок, заснований на правилах, мають завжди перемагати.

«Наша спільна мета – захистити вільний спосіб життя для всіх наших націй. Світ, особливо країни, які протистоять агресії та тероризму, очікують, що Америка буде лідером у збереженні нашої спільної свободи», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Білий дім надішле запит до Конгресу з допомогою Україні та Ізраїлю в п’ятницю - ЗМІ

За його словами, непохитна двопартійна підтримка України в Сполучених Штатах неймовірно надихає всіх наших воїнів і всю нашу націю, а інвестиції Америки в оборону України забезпечать довгострокову безпеку для всієї Європи та світу.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден у четвер виступив зі зверненням до народу щодо воєн в Україні та Ізраїлі і назвав цей момент в історії «переломним моментом» — битвою між світовими демократіями та автократіями. Він сказав, що підтримка обох війн в Ізраїлі та Україні є «життєво важливою для національної безпеки Америки».

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-