Данія відкриває новий офіс посольства в Миколаєві

Данія відкриває новий офіс посольства в Миколаєві

Укрінформ
Посольство Данії в Україні відкриє свій офіс у Миколаєві.

Про це заявив перед неформальною зустріччю міністрів закордонних справ ЄС глава МЗС Данії Ларс Льокке Расмуссен, повідомляє Укрінформ із посиланням на посольство Данії.

"Ми повинні зробити усе можливе, щоб підтримати Україну. Відбудова на ранній стадії потрібна вже зараз, і не можна чекати, поки закінчиться війна. Ми відкриваємо офіс посольства в Миколаєві, щоб підсилити нашу присутність на місці та зміцнити нашу взаємодію з місцевою владою. Офіс посольства є чітким прикладом нашого тісного партнерства з Миколаєвом, містом та областю", – сказав очільник МЗС країни.

Данське представництво поінформувало, що завдання офісу посольства включатимуть у себе ведення тісного діалогу з владою міста та області.

Читайте також: Данія підтримує створення Українського фонду для військової підтримки на €20 мільярдів

"Потреби у відновленні від української сторони зіставлятимуться з компетенціями та ноу-хау данських неурядових організацій та бізнесу у таких сферах, як вода, енергетика та поводження з відходами", – зазначили у посольстві.

Як повідомлялося, 2 жовтня у Києві відбувається виїзне засідання Ради міністрів ЄС із закордонних справ під головуванням високого представника ЄС Жозепа Борреля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-