Зеленський розповів, чого очікує від Конгресу США щодо ухвалення нової допомоги Україні

Зеленський розповів, чого очікує від Конгресу США щодо ухвалення нової допомоги Україні

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський за результатами спілкування з членами Конгресу США висловив очікування, що в питанні ухвалення нового пакету допомоги Україні буде «нормальний результат».

Про це він сказав у Вашингтоні за результатами візиту до американської столиці, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми з командою працювали в Конгресі Сполучених Штатів, говорили з конгресменами, сенаторами я звертався до них, спілкувалися абсолютно відверто, по будь-яких запитаннях»,- зауважив Зеленський.

Він зазначив, що поділився своїм детальним розумінням ситуації в Україні. За його словами, американські законодавці отримали розуміння багатьох речей.

«Тому я думаю, що буде нормальний результат»,- підкреслив Президент України.

Він уточнив, що під час розмов із законодавцями обговорювалися плани України, яка потрібна допомога і на яких напрямах.

Зеленський також зауважив, що в Білому домі висловили вдячність йому за особисте спілкування з членами Конгресу США, що повинно позитивно вплинути на подальші рішення щодо ухвалення допомоги Україні.

Читайте також: Зеленський про новий пакет допомоги США: Є саме те, що потрібно нашим солдатам зараз

«Сто відсотків сьогодні вам ніхто нічого не буде гарантувати, але ми працюємо над планом «А», - підкреслив президент. Він також зазначив, що ніхто не думає про план «Б» у питанні щодо подальшої підтримки України.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 21 вересня відвідав Вашингтон із візитом, під час якого відбулися його зустрічі, зокрема, в Конгресі США, Пентагоні, Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-