Данілов прокоментував звільнення заступників міністра оборони і сказав, коли призначать нових

Данілов прокоментував звільнення заступників міністра оборони і сказав, коли призначать нових

Укрінформ
Заступники міністра оборони будуть призначені після повернення керівника відомства Рустема Умєрова із закордонного відрядження.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону «Єдині новини», коментуючи звільнення заступників міністра оборони, передає кореспондент Укрінформу.

«Генерал Павлюк (перший заступник міністра оборони – ред.) на місці, він на сьогодні відповідає за процеси, які є в міністерстві. Ми не бачимо сьогодні, що це буде занадто велика загроза. Це природна річ: коли є зміна керівництва, то міняються заступники. Наскільки мені відомо, всі вони без винятку написали заяви про своє звільнення. Сьогодні Кабінет міністрів ці заяви розглянув... Я думаю, що найближчим часом, відразу після повернення міністра із закордонного відрядження, будуть призначені або перепризначені заступники міністра», - зазначив Данілов.

Він додав, що у "не бачить, щоб була якась катастрофа".

Читайте також: Заступники міністра оборони написали заяви на звільнення після прохання Умєрова - джерело

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні уряд звільнив Володимира Гаврилова, Ростислава Замлинського, Ганну Маляр, Дениса Шарапова, Андрія Шевченка та Віталія Дейнегу з посад заступників міністра оборони.

Парламент 5 вересня звільнив з посади міністра оборони Олексія Резнікова і призначив на неї 6 вересня Рустема Умєрова, колишнього голову Фонду державного майна.

19 вересня на авіабазі «Рамштайн» у Німеччині відбудеться засідання Контактної групи з питань оборони України. Міністр оборони України Рустем Умєров проведе там першу особисту зустріч після призначення на посаду з главою Пентагона Ллойдом Остіном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-