Путін погрожуватиме ядерною зброєю, щоб розпалити нестабільність у США та Європі - Зеленський

Путін погрожуватиме ядерною зброєю, щоб розпалити нестабільність у США та Європі - Зеленський

Укрінформ
Українці захищають цінності всього світу у протистоянні з Росією, сплачуючи при цьому найвищу ціну.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю американському телеканалу CBS News заявив Президент України Володимир Зеленський.

«Ми захищаємо цінності всього світу. І це українці, які платять найвищу ціну. Ми справді боремося за свою свободу, ми гинемо. Ми не художня література, ми не книга. Ми справді боремося з ядерною державою, яка загрожує знищити світ», - сказав він.

За його словами, Путін використає загрозу ядерної війни, щоб розпалити нестабільність у США та Європі.

«Я думаю, що він (Путін – ред.) буде продовжувати погрожувати (використанням ядерної зброї – ред.). Він чекає, коли Сполучені Штати стануть менш стабільними. Він вважає, що це станеться під час виборів у США. Він шукатиме нестабільність у Європі та Сполучених Штатах Америки. Він використовуватиме ризик застосування ядерної зброї, щоб розпалити цю нестабільність. Він буде продовжувати погрожувати», - додав Зеленський.

Читайте також: Посол Польщі: Найкраща відповідь на ядерний шантаж РФ – не давати себе налякати

Як повідомляв Укрінформ, контррозвідка СБУ та представники Сил оборони здійснюють масштабні рейдові перевірки стану радіаційної безпеки по всій території України через постійні погрози з боку Кремля щодо використання «брудної» бомби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-