Тетерук у НАЗК аналізуватиме ризики у сфері безпеки та оборони

Тетерук у НАЗК аналізуватиме ризики у сфері безпеки та оборони

Ексклюзив
Укрінформ
Колишній народний депутат Андрій Тетерук долучився до команди Національного агентства з питань запобігання корупції - його призначено на посаду заступника керівника управління - керівника відділу аналізу ризиків у сфері безпеки та оборони.

Цю інформацію кореспондентові Укрінформу підтвердили у НАЗК.

«Посада (Тетерука - ред.) - заступник керівника управління - керівник відділу аналізу ризиків у сфері безпеки та оборони», - зазначили в НАЗК.

Раніше Тетерук повідомив у Фейсбуці про те, що відтепер працюватиме у НАЗК. «Відсьогодні я буду працювати в колективі агенції над тим, аби аналізувати ризики у сфері безпеки та оборони. Україна має бути сильною», - написав він. 

Читайте також: «Ми не ганяємось за блохами»: у НАЗК розповіли про моніторинг способу життя чиновників

Андрій Тетерук - український військовий, командир добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець» ГУ МВС України в Київській області, народний депутат України 8-го скликання (2014–2019 рр.).

Як повідомлялося, у липні Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало тестування Єдиного порталу повідомлень викривачів, розробленого за підтримки USAID «ВзаємоДія (SACCI)».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-