Умєров та глава Пентагону провели першу телефонну розмову

Умєров та глава Пентагону провели першу телефонну розмову

Укрінформ
Глава Пентагону Ллойд Остін привітав міністра оборони України Рустема Умєрова з призначенням на посаду та наголосив, що Сполучені Штати продовжать непохитну підтримку України.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Пентагону за результатами першої телефонної розмови двох міністрів, передає Укрінформ.

«Міністр Остін надав оновлену інформацію про зусилля США щодо надання допомоги у сфері безпеки та обмінявся думками з міністром Умєровим стосовно пріоритетів підтримки безпосередніх потреб України на полі бою, а також вимог щодо можливостей у довгостроковій перспективі», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Умєров може перезавантажити роботу Міністерства оборони — Президент

Крім того, зазначається, що глави оборонних відомств обговорили порядок денний майбутньої зустрічі Контактної групи з питань оборони України, яка відбудеться наступного тижня на авіабазі Рамштайн у Німеччині.

«Обидва лідери пообіцяли підтримувати тісний контакт», - зауважили в Пентагоні.

Як повідомляв Укрінформ, в оборонному відомстві США зазначили, що очікують першої персональної зустрічі глави Пентагону Ллойда Остіна з міністром оборони України Рустемом Умєровим під час зустрічі у форматі «Рамштайн».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-