Данілов: Як можна сідати за стіл переговорів із людиною, яка вбила 500 українських дітей

Данілов: Як можна сідати за стіл переговорів із людиною, яка вбила 500 українських дітей

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що не можна сказати, що війна закінчиться завтра чи післязавтра, бо це залежить від багатьох факторів. Але український народ боротиметься, скільки буде потрібно.

Про це він сказав у виступі на Київському безпековому форумі, передає Укрінформ.

“Ми не можемо сказати, що війна закінчиться завтра-післязавтра. Це залежить від дуже багатьох факторів. Я єдине можу сказати, що наш народ буде боротися за нашу незалежність стільки, скільки треба буде потрібно. І якщо хтось вважає, що ми будемо здаватися, що ми будемо якось іти на ті чи інші поступки заради того, щоб людина, яка сьогодні вже вбила 500 наших дітей, має з нами сідати за стіл перемовин, то в мене просто питання - як ви взагалі з ним можете розмовляти? Людина, яка вбила 500 дітей у ХХІ сторіччі, має сидіти за ґратами. Ви кажете, що з нею треба вести перемовини? Про якісь коридори? Про якісь, скажімо так, добрива з ним розмовляти? Ви взагалі про що розмовляєте, шановні люди? Ви в такий спосіб своїми “пашотовими яйцями” заведете до того, що автократичні режими захоплять владу у всьому світі”, - заявив Данілов.

Він додав, що на фронті складно, але тим не менше можна точно сказати, що "ми досягнемо своєї мети”.

“Кордони 1991 року - це те, що прописано в нашій Конституції, як комусь там не хотілося, якомусь клерку в НАТО, розповідати, що ми маємо чогось позбавитися. Позбавляйте своє, ми нікому нічого віддавати не збираємося”, - наголосив Данілов.

Читайте також: Данілов - про українську далекобійну зброю: Найближчим часом у декого буде палати

Як повідомляв Укрінформ, учора в Сочі відбулася зустріч президентів Туреччини та Росії, головною темою якої було відновлення дії Чорноморської зернової ініціативи. Згоди з цього питання досягнуто не було.

Фото: ksf.openukraine.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-