Швеція підтримує членство України у Євросоюзі й НАТО та Формулу миру

Швеція підтримує членство України у Євросоюзі й НАТО та Формулу миру

Укрінформ
Швеція підтримує повноправне членство України в ЄС та НАТО і готова долучитися до реалізації Формули миру Президента України Володимира Зеленського.

Про це заявили керівник Департаменту Східної Європи та Центральної Азії МЗС Швеції Петер Еріксон та керівник Департаменту безпекової політики МЗС Швеції Йохан Фріселл під час зустрічі із заступником міністра закордонних справ України Євгеном Перебийнісом, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу МЗС України.

Зазначається, що сторони обговорили широкий спектр питань, зокрема у контексті реалізації досягнутих під час нещодавнього візиту Президента України Володимира Зеленського до Швеції домовленостей, а також спільні заходи, які сприятимуть тісній і плідній співпраці між нашими державами.

«Петер Еріксон та Йохан Фріселл підтвердили тверду підтримку Швецією повноправного членства України в ЄС та НАТО, а також готовність залучитися до реалізації Формули миру Президента України Володимира Зеленського», - поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Читайте також: Жовква провів зустріч із делегацією МЗС Швеції

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон 19 серпня підписали спільну заяву про посилене співробітництво щодо платформи CV90.

Фото: mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-