Зеленський анонсував рішення щодо посадовців, які намагаються послабити Україну

Зеленський анонсував рішення щодо посадовців, які намагаються послабити Україну

Укрінформ
Наступного тижня пройдуть наради щодо законодавчих рішень, які мають убезпечити країну від тих посадовців, хто думає не про українську державу, хоч і працює у державній системі.

Про це у своєму зверненні поінформував Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

«Уже готуємося до наступного тижня - будуть деякі спеціальні внутрішньополітичні наради, вони вже заплановані. Щодо законодавчих рішень. Те, що точно убезпечить нашу державу від усіх, хто намагається послабити її, хто думає, на жаль, не про Україну, хоча і займає посади у державній системі. Сила України не має альтернатив», - заявив він.

Читайте також: Осінь буде насиченою з погляду дипломатії - Президент

Окремо Зеленський подякував українським воїнам - десантникам 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, які потужно б’ються на Бахмутському напрямку, 68-мій окремій єгерській бригаді, яка знищує окупантів на Лиманському напрямку, 12-тій бригаді оперативного призначення Нацгвардії, яка дає потрібні Україні результати на Кремінському напрямку.

Президент подякував і 46-тій окремій аеромобільній бригаді ДШВ за їхню міць на Оріхівському напрямку.

«59-та окрема мотопіхотна бригада, Донецький напрямок - це дуже-дуже ефективні (військові – ред.). Дякую. І наші ракетники. 27-ма реактивна артилерійська бригада імені отамана Калнишевського та 107-ма реактивна артилерійська Кременчуцька бригада – дякую вам, воїни за особливу влучність на Запорізькому напрямку. Слава всім, хто б’ється та працює заради України! Слава Україні», - сказав глава української держави.

Читайте також: Зеленський: Завдання – максимальне наближення моменту, коли Україна отримає F-16

Як повідомлялося, раніше цього місяця Зеленський заявив, що в усіх людей в Україні є одне завдання, а саме - збільшувати потенціал нашої держави на фронті й послаблювати все те, чим росіяни намагаються тиснути на українських воїнів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-