Осінь буде насиченою з погляду дипломатії - Президент

Осінь буде насиченою з погляду дипломатії - Президент

Укрінформ
Українська влада готує нові міжнародні заходи на осінь і нові кроки у відносинах із партнерами.

Про це заявив  у вечірньому відеозверненні Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

«Готуємо й нові наші міжнародні заходи на осінь, нові кроки у відносинах із партнерами, які мають посилити Україну. Осінь буде насиченою з погляду нашої дипломатії», - підкреслив Зеленський.

За його словами, всі раніше досягнуті домовленості з партнерами вже почали реалізуватися.

Читайте також: «Фінляндії-2» не буде: Україна не підписуватиме угоду з відмовою від територій – Кулеба

«Передусім - літаки F-16. Завдання очевидні. Міжнародники – це максимальне розширення тренувальних місій. Військові – максимальне прискорення підготовки інфраструктури, відправлення пілотів, інженерів – повне забезпечення готовності України. І всі разом – максимальне наближення моменту, коли F-16 допоможуть нам тримати подалі російських терористів», - заявив Зеленський.

Президент зазначив, що провів у п’ятницю нараду за підсумками візитів, на якій обговорювалася низка питань, зокрема щодо координації роботи по літаках та підготовка нових оборонних пакетів із таким наповненням, яке потрібне українським воїнам.

Читайте також: Перемога України та її вступ до ЄС забезпечать успіх Європи – Кулеба

Зеленський також зауважив, що вчора пізно ввечері провів розмову із президентом США Джо Байденом, подякував йому за привітання із Днем Незалежності. «Обговорили, як ще посилимо свободу. І маємо нову вагому домовленість. Америка долучиться до підготовки пілотів та інженерів F-16. У цьому та інших напрямках будуть ще новини», - наголосив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-