Україна не віддасть жодних територій навіть задля вступу в НАТО - Президент

Україна не віддасть жодних територій навіть задля вступу в НАТО - Президент

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський наголосив, що міняти вступ у НАТО на українські землі ніхто не буде, така пропозиція - це провокація.

Про це він сказав під час пресконференції на полях саміту Кримської платформи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міняти НАТО на наші землі – це нечесна розмова, це нечесний діалог. Це ... провокація», – сказав Президент.

Читайте також: Зеленський отримав звернення від військових щодо посилення мобілізації

Зеленський наголосив, що Україна не віддасть ні Харків, ні Донбас, ні Павлоград, ні Дніпро. «І нехай всі аналітики світу на це навіть не розраховують», – зазначив він.

Він також зауважив, що нам складно, бо ми воюємо з Росією. "Просто всі почали забувати ….ми трішки розслабились в думках про те, що ми вже перемогли. Ми не перемогли. Перший крок ми зробили – не дали знищити нашу державу. І факт, що вони нас неспроможні на сьогодні знищити, цей факт дуже важливий. Це важлива перемога як наших військових, так і нашого народу. Однак це ще не остаточна перемога. Ми повинні деокупувати всі наші території, повернути всіх наших людей і поставити крапку або три крапки з таким сусідом. Тому так і хочемо до НАТО, не просто так", - підсумував Президент.

Читайте також: Зеленський хоче союз для захисту Чорноморського, Азовського та Балтійського простору

Як повідомляв Укрінформ, у середу в Києві відбувається третій Міжнародний саміт Кримської платформи, присвячений баченню України щодо майбутнього тимчасово окупованого Криму і питанням безпеки у Чорноморському регіоні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-