Дуда: Москва має повернути всі захоплені території України – не може бути жодних поступок

Дуда: Москва має повернути всі захоплені території України – не може бути жодних поступок

Укрінформ
Росія має повернути всі захоплені території України, у цих питаннях не може бути жодних поступок.

Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда під час онлайн-виступу на третьому Міжнародному саміті Кримської платформи, повідомляє Укрінформ. 

Дуда зазначив, що територіальна цілісність України є важливим питанням безпеки балтійського регіону і глобальної безпекової архітектури. 

«Усі ці цілі мають бути досягнуті спільно з Україною. Контроль над Кримом є однією з основних дій Кремля. Саме тому ми повинні зробити все від нас залежне, щоб Крим знову став частиною України. Не може бути жодних поступок Росії у цих питаннях. Москва повинна повернути всі захоплені території а також відчути наслідки своїх дій», - сказав Дуда.

Читайте також: Дуда підписав поправку до закону про комісію з розслідування впливу РФ на безпеку Польщі

Президент Польщі закликав не забувати, що на кону у розв’язаній Росією війні стоять основи вільного світу, що світовий порядок має базуватися на повазі до міжнародного законодавства і територіальної цілісності, а також свободі і праві націй самим обирати власне майбутнє.

Як повідомлялося, у Києві проходить третій Міжнародний саміт Кримської платформи, присвячений баченню України щодо майбутнього тимчасово окупованого Криму і питанням безпеки у Чорноморському регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-