Голова партії «Слуга народу» заявила, що Гунько не є членом очолюваної нею політсили

Голова партії «Слуга народу» заявила, що Гунько не є членом очолюваної нею політсили

Укрінформ
Голова парламентського комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила, що Анатолій Гунько не є членом партії “Слуга народу”, проте є народним депутатом і має відповідати згідно з законом.

Про це вона зазначила у Телеграміпередає Укрінформ.

“Анатолій Гунько не є членом партії «Слуга народу», проте він залишається громадянином України та народним депутатом і має відповідати згідно з законом. Сподіваюсь, Давид Арахамія і фракція ухвалить рішення щодо виключення негайно”, - зазначила Шуляк.

Вона додала, що повномасштабна війна як ніколи раніше оголила проблеми у політичному житті країни, а також показала, що корупції не може бути місця ніде: ні на центральному, ні на місцевому рівні.

“Робота журналістів і правоохоронних органів у цьому контексті колосальна. Дякую злагодженій і безкомпромісній роботі правоохоронних органів, зокрема Службі безпеки України і Національному антикорупційному бюро України, які рішуче та дієво доводять ключову тезу Президента, що корупції не місце в політичному та суспільному житті країни, і старих «форматів» більше не буде. На сьогодні ми переконалися, що створені на законодавчому рівні інституції, які повинні виявляти і боротися із будь-якими проявами корупції, показують свою ефективність”, - зазначила Шуляк.

Читайте також: Фракція «Слуга народу» нікого з депутатів не покриватиме – Арахамія

Водночас вона зауважила, що політична сила “Слуга народу” “рішуче позбавляється людей, які знівелювали цінності українського народу”.

“Деякі випадки публічні, деякі відбуваються поза увагою журналістів та громадськості, проте процес очищення безперервний. Всі наші осередки отримали від мене особисте доручення про проведення детального аудиту щодо всіх членів партії в кожному куточку країни. Наша ціль — виявити всіх, хто бодай якимось чином знецінив ідеї партії, Президента та українського народу. Запит на справедливість та очищення — завжди на часі. І ми продовжуємо співпрацювати з правоохоронцями, щоб очистити лави партії від негідних осіб і таким чином звільнити місце для тих, хто готовий працювати чесно і в інтересах України”, - підкреслила Шуляк.

Читайте також: Арахамія ініціював виключення Торохтія із фракції: Наше терпіння не вічне

Як повідомлялося, Служба безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро викрили чинного народного депутата України, який за 85 тис. дол. "продавав" землю Національної академії аграрних наук. За інформацією ЗМІ, йдеться про народного депутата Анатолія Гунька.

За даними НАЗК, торік стосовно народного депутата України Анатолія Гунька був складений протокол у зв'язку з порушенням обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-