Президент анонсував подальше очищення влади: Старих форматів більше не буде

Президент анонсував подальше очищення влади: Старих форматів більше не буде

Відео
Укрінформ
Президент України анонсував на наступному тижні продовження «чисток» державних інституцій від недобросовісних службовців.

Про це Володимир Зеленський заявив у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Наступного тижня буде продовження нашої роботи з очищення державних інституцій від тих, хто намагався перетягти з минулого всі ті старі свої звички, старі схеми, які дуже довго, десятиліттями послаблювали Україну - старих форматів у нашій державі більше не буде. Тих форматів, коли одні захищали державу і людей, а інші намагалися поставити і державу, і людей на службу своїй вигоді», - сказав він.

Відео: ОП

Президент наголосив: ким би людина не була – військкомом, депутатом чи іншим посадовцем, кожен має працювати тільки заради Української держави. Зеленський висловив переконання, що так і буде.

Читайте також: Зеленський: Пріоритет держави і кожної громади – це оборона

«І я дякую всім, хто б’ється заради України на всіх напрямках – Куп’янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський, Шахтарський, Мар’їнський, Запорізький. Я дякую кожному, хто рухається вперед, хто веде за собою вперед і тільки вперед. Слава Україні!» - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, двом посадовцям Київської міської державної адміністрації повідомили про підозру за фактом розтрати 64 млн грн на «передислокацію» плавучої насосної станції.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-