Шмигаль зустрівся із Сіммонс - говорили про посилення співпраці України та Британії

Шмигаль зустрівся із Сіммонс - говорили про посилення співпраці України та Британії

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль і посол Великої Британії Мелінда Сіммонс під час зустрічі скоординували кроки для посилення співпраці та подальшого зміцнення України.

Про це голова уряду повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зауважив Прем'єр, Британія зробила вагомий внесок у стійкість України в боротьбі проти російського агресора. Від самого початку вторгнення вона є одним із лідерів у питаннях підтримки нашої країни.

Шмигаль висловив Сіммонс вдячність за допомогу й особисті зусилля в розвитку співпраці. "Цінуємо зусилля на консолідацію партнерів навколо перемоги та відновлення України", – наголосив він.

Очільник уряду нагадав, що конференція в Лондоні принесла відчутні результати, які допоможуть у відбудові України та впровадженні реформ.

Також Шмигаль подякував уряду та народу Британії за солідарність.

Читайте також: Шмигаль обговорив відновлення України з послами країн G7 і Євросоюзу

Як повідомляв Укрінформ, 21-22 червня у Лондоні відбулася Конференція з відновлення України. Під час заходу була досягнута домовленість про пакет допомоги на 1,76 млрд доларів для фінансування соціальних виплат від Світового банку.

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс цьогоріч завершує свою дипломатичну місію в Україні. На її місце призначений Мартін Гарріс.

Фото: Денис Шмигаль, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-