Російська агресія є війною не Путіна, а всієї РФ – уряд Польщі

Російська агресія є війною не Путіна, а всієї РФ – уряд Польщі

Укрінформ
Повномасштабна російська агресія проти України є війною не Путіна, як про це пишуть багато ЗМІ, а всієї Росії, і вона користується підтримкою російського суспільства.

На цьому наголосив у Твіттері уповноважений ряду Польщі з питань безпеки інформаційного простору, речник міністра – координатора з питань спецслужб РП Станіслав Жарин, передає Укрінформ.

"У світлі останніх даних тези, які з’являються в багатьох публікаціях і коментарях, про те, що війна проти України – це "війна Путіна", є абсолютно безглуздими. Війну веде Росія, а злочинну політику підтримує російська еліта та суспільство", – підкреслив Жарин.

За його словами, російське суспільство не тільки не бунтує проти імперських планів Кремля, а навіть шукає можливості служити в злочинних військових формуваннях.

"Армія приваблива для росіян", – констатував польський урядовець.

Він зауважив, що попри жорстоку війну проти України, масштаби російських злочинів і навіть втрати на фронті, "російська армія все ще є популярною серед росіян".

Читайте також: Глава МІ6: Путін домовився з Пригожиним, аби «врятувати свою шкуру»

Як повідомлялося, за словами керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова, дані всіх соціологічних досліджень свідчать, що пересічні громадяни росії підтримують війну проти України та вбивства українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-