Потураєва призначили віцепрезидентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ – депутат

Потураєва призначили віцепрезидентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ – депутат

Укрінформ
Народного депутата із фракції "Слуга народу" у ВРУ, голову Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики, очільника української делегації в Парламентській Асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі Микиту Потураєва призначили на посаду віцепрезидента ПА ОБСЄ.

Про це заступниця керівника парламентської фракції "Слуга народу", заступниця голови гуманітарного парламентського комітету Євгенія Кравчук повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Щиро вітаю свого колегу, голову української делегації в Парламентській Асамблеї ОБСЄ Микиту Потураєва з обранням на посаду Віцепрезидента Асамблеї! Тепер маємо двох представників України в Бюро ПА ОБСЄ! (разом із Артуром Герасимовим)", – зазначила Кравчук.

Вона висловила переконання, що це дасть можливість ще активніше просувати порядок денний України на міжнародній арені.

Читайте також: На літній сесії Парламентської асамблеї ОБСЄ ухвалили створення спецкомітетету з питань України

Микита Потураєв у 2019 році був обраний народним депутатом дев‘ятого скликання від партії політичної партії "Слуга народу", член однойменної парламентської фракції, голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики. Потураєв очолює українську делегацію в ПА ОБСЄ.

Як повідомляв Укрінформ, літня сесія Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі тривала впродовж 30 червня – 4 липня у канадському Ванкувері. 4 липня ПА ОБСЄ визнала Росію державою-спонсором терористичної групи "Вагнер".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-