Зеленський отримав відзнаку Chatham House

Зеленський отримав відзнаку Chatham House

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський отримав відзнаку британської неурядової організації Королівський інститут міжнародних відносин Chatham House.

Як зазначив Президент України у своєму зверненні до членів Chatham House, ця відзнака, свідчить про те, що світ вірить в Україну, передає Укрінформ

"Українські воїни, увесь наш прекрасний народ дійсно заслуговують найвищих відзнак. Мільйони наших людей воюють і працюють заради нашої свободи, спільної з вами свободи – не лише української, а й усіх вільних націй. Я впевнений, ми збережемо свободу. І відзнака Chatham House для України – це ще один доказ того, що світ вірить в Україну, вірить в українців, вірить в нашу перемогу", - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Президент висловив упевненість, що внесок українців у глобальну свободу буде відзначений юридичним визнанням нашої держави союзницею НАТО.

"Безпекові інституції, зокрема євроатлантичні інституції, мають реально захищати мир. І тепер це реально лише разом з Україною - вільною, сильною, і звичайно, в НАТО", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський виступив на засіданні Європейської ради

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський обговорив з Президентом Гватемали Алехандро Джамматтеї військову співпрацю і можливі формати проведення Саміту Україна – Латинська Америка.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-