Зеленський: Слабкість Росії зробить її безпечною для інших

Зеленський: Слабкість Росії зробить її безпечною для інших

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський переконаний, що слабкість Росії зробить її безпечною для інших країн, а її поразка подолає проблему війни в Україні.

Як передає Укрінформ, на цьому глава держави наголосив, виступаючи на засіданні Європейської ради, повідомляється на сайті Президента.

"Історія демонструє, що невдалі агресії завжди роблять диктатури слабкими. Власне це ми зараз і бачимо у Росії – бачимо таку потрібну нам їхню слабкість. Що слабшою буде Росія та що більше її господарі боятимуться заколотів і бунтів, то більше вони боятимуться дратувати нас із вами. Слабкість Росії зробить її безпечною для інших, а її поразка подолає проблему цієї війни", - сказав Президент.

Зеленський зазначив, що цей тиждень почав поїздкою на фронт у дві області – Донецьку та Запорізьку, де зараз найбільше бойових операцій – як наступальних, так і оборонних, висока інтенсивність боїв і найвищий героїзм наших людей.

"Наші воїни – абсолютні молодці, і я пишаюся ними, кожним і кожною, хто зараз на позиціях, хто відбиває російські штурми та знищує російських терористів. Нам вдається звільняти від окупантів нашу землю та людей, і це найголовніше", - підкреслив Президент.

Читайте також: Екологічні наслідки війни: Зеленський зустрівся із членами міжнародної робочої групи

За його словами, що успішнішими зараз будуть наші воїни, то надовше Росія перестане бути небезпечною і для України, і для всієї Європи.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський відреагував на заколот ПВК "Вагнер" проти російської влади і заявив, що наразі слабкість РФ очевидна. За його словами, Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-