Спроби Путіна відродити СРСР остаточно провалилися – Єрмак

Спроби Путіна відродити СРСР остаточно провалилися – Єрмак

Укрінформ
Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак впевнений, що заколот ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина у Росії продемонстрував провал спроб президента Володимира Путіна відродити СРСР.

Як передає Укрінформ, про це Єрмак сказав у інтерв’ю CNN.

«Події останніх днів у Росії є ще одним доказом того, що спроби Путіна відродити СРСР остаточно провалилися», – заявив він.

Глава ОП також підкреслив, що події із заколотом Пригожина - це «результат жахливого, варварського, незаконного вторгнення Росії в Україну 24 лютого минулого року, а також практично 500 днів сміливої боротьби української нації».

Як вважає Єрмак, після цих подій у Росії більше людей у світі переконалися у (майбутній – ред.) перемозі України.

Читайте також: Світ побачив, що владу Путіна можна хитнути зсередини - естонський парламентарій

За його словами, влада Путіна почала слабнути з моменту повномасштабного вторгнення минулого року. Проте останні дні ще раз підтвердили, що правляча верхівка Росії не має контролю над ситуацією та не може приймати реальних рішень.

Єрмак додав, що невдалий заколот ватажка ПВК «Вагнер» матиме «історичний та дуже серйозний» вплив на майбутнє.

Читайте також: Чого добився Пригожин, влаштувавши «путч вихідного дня»

«Я впевнений, що багато людей у світі, особливо світові лідери, змінять свою думку і довіру про все, що сказав і буде говорити Путін у майбутньому», – підсумував Єрмак.

Як повідомляв Укрінформ, держсекретар США Ентоні Блінкену заявив, що військовий заколот найманців з ПВК «Вагнер» на чолі з Пригожиним проти Кремля продемонстрував «тріщини» у владі Путіна

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-