Каховська ГЕС та нова безпекова доктрина: Президент провів нараду з главою МВС

Каховська ГЕС та нова безпекова доктрина: Президент провів нараду з главою МВС

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів нараду з міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком, на якій обговорювалися шляхи ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС та питання підготовки нової доктрини України.

Про це йдеться в офіційному Телеграм-каналі Президента України, передає Укрінформ.

"Нарада з міністром внутрішніх справ Клименком. Херсон та область. Ліквідація наслідків російського теракту на ГЕС, забезпечення людей питною водою, фіксація шкоди для того, щоб люди могли отримати допомогу. Звичайно, тематика гуманітарного розмінування. Багато різних деталей, МВС працює системно. Пріоритет – якнайшвидше забезпечити всі умови для нормального життя", - повідомив Зеленський.

Читайте також: На Херсонщині залишаються підтопленими майже 600 будинків – Клименко

Окрім того, за його словами, було розглянуто питання підготовки нової доктрини України, зокрема безпековий компонент.

"Це більш стратегічні питання. Те, що стосується нової політики та нових стандартів безпеки. Дуже ґрунтовні пропозиції. Вдячний усім, хто залучений до цієї роботи", - наголосив глава держави.

Читайте також: ПІДРИВ РОСІЯНАМИ КАХОВСЬКОЇ ГЕС. УСІ НОВИНИ

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський в онлайн-зверненні до Організації американських держав висловив переконання, що ті, хто віддавав наказ на знищення Каховської ГЕС і водосховища, розуміли наслідки своїх дій.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-